29 oktober 2018

HHC Sponsoravond 2018

29 okt 2018

Datum: maandag 29 oktober 2018
Locatie: Theater de Voorveghter in Hardenberg
Tijd: 19:30

Op maandag 29 oktober 2018 organiseren we de HHC Sponsoravond in Theater de Voorveghter

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de jaarlijkse sponsoravond van HHC Hardenberg. Een avond waarmee wij u willen bedanken voor uw onmisbare sponsorbijdrage. Deze avond zal traditiegetrouw worden gehouden in de Voorveghter op maandagavond 29 oktober 2018.

Uiteraard staat deze avond in het teken van voetbal en HHC Hardenberg. Maar bovenal willen wij u ook een gezellige en boeiende avond bieden.

Als speciale spreker hebben wij deze avond Peter R. de Vries. Peter is al decennia lang Nederlands meest bekende misdaadverslaggever en heeft zich tevens ontwikkeld tot een tv-persoonlijkheid die volop deelneemt aan het maatschappelijk debat. Tijdens zijn lezingen in het land boeit Peter zijn publiek als geen ander als hij vertelt over misdaad, opgeloste zaken, overheid en politiek. Daarnaast in hij in 2014 samen met zijn zoon het bureau PR Sportmanagement BV begonnen, als zaakwaarnemer van profvoetballers.

Vanaf 19.30 uur ontvangen wij u met een kop koffie en om 20.00 begint het programma. Na afloop praten we gezellig na in de foyer met een hapje en drankje.

U kunt u zich aanmelden via https://www.hhc-hardenberg.nl/sponsoravond of via de website van de OCH of in de OCH App. Graag tot ziens op 29 oktober in de Voorveghter!

Met sportieve groet,

Bestuur HHC Hardenberg
HHC sponsoravond is powered by OCH

Deelnemers

Log in op de website om de actuele deelnamelijst te bekijken. Inloggen »

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig online aanmelden voor deze activiteit.

Aanmelden gesloten