Uiterwijk Winkel Verzekeringen

HOOGEVEEN

Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Waarom zit u goed bij Uiterwijk Winkel?

Risico’s in kaart brengen doet u niet voor uw plezier. Toch is het belangrijk goed in beeld te hebben welke financiële gevaren u loopt. Risico’s die u niet kunt of wilt dragen kunt u proberen te voorkomen, beperken of (deels) afdekken. Wij kunnen u helpen met het vinden van een passende oplossing, voor zowel particulier als ondernemer, met veel of weinig werknemers of een zzp’er. Wij hebben gespecialiseerde adviseurs voor elk vakgebied. Wij helpen u met het inventariseren en waar nodig afdekken van risico’s.

Vanaf het eerste contact heeft u bij ons een vast aanspreekpunt. Dit is wel zo makkelijk en duidelijk voor u. We houden contact en wanneer uw situatie verandert kunnen we hier snel op inspringen.

Een familiebedrijf sinds 1929.
Uiterwijk Winkel Verzekeringen is een familiebedrijf sinds 1929. Bijna negentig jaar ervaring! Die opgebouwde kennis combineren we met de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen binnen ons vakgebied. Als onafhankelijke tussenpersoon zijn we een schakel tussen de verzekeraars en u. Na een risico-inventarisatie kunnen we daarom in alle gevallen een passende oplossing bieden. Daarnaast behartigen wij uw belangen richting de verzekeraar en zorgen voor een soepele afwikkeling bij schade. Ons streven is een op en top tevreden relatie die met overtuiging zal zeggen: “Ik zit goed bij Uiterwijk Winkel”

Adres Hoofdstraat 28
Postcode 7901 JP
Plaats HOOGEVEEN
Telefoon 0528-280500
E-mail m.hartgerink@uiterwijkwinkel.nl
Website