Van Werven Infra B.V.

BALKBRUG

Van Werven Infra B.V.

Bedrijfsprofiel
Als gespecialiseerde dienstverlener zet Van Werven, met haar hoofdvestiging in OIdebroek, in op lokale en bovenregionale projecten op het gebied van grondwerken, weg- en waterbouw, bosbouw, woning- en utiliteitsbouw, afvalinzameling en -verwerking, transport, biomassa en kunststofrecycling. Met deze activiteiten bedienen we particulieren, MKB bedrijven, overheden, infra- en bouwaannemers en industriële bedrijven op het gebied van energie- en kunststofproductie.

Samen met de drie zand op- en overslagen en locaties in Oldebroek, Biddinghuizen, Hattemerbroek en Balkbrug worden klanten bediend vanuit negen vestigingen in voornamelijk Flevoland, Gelderland en Overijssel.

Missie
De Van Werven Groep is een maatschappelijk betrokken marktgerichte leverancier van diensten en producten op het gebied van afvalinzameling en –verwerking, infra en energie en grondstoffen. Al meer dan 65 jaar staat het familiebedrijf samen met haar ervaren werknemers bekend als een efficiënte, betrouwbare, veelzijdige, duurzame en innovatieve partner voor opdrachtgevers, overheden, werknemers en aandeelhouders.

Visie
De markt heeft behoefte aan oplossingsgerichte partners die inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen zoals duurzaamheid, leefomgeving, arbeidsomstandigheden en aanvullende wet- en regelgeving. Door pro-actief en creatief in te spelen op deze behoeften, met een scherp oog voor economische haalbaarheid, willen wij binnen ons verzorgingsgebied onze doelstellingen realiseren.

Strategie
Van Werven wil onomwonden de beste zijn binnen haar vakgebied en investeert daarom zorgvuldig in kennis en kunde van de medewerkers en in goed en innovatief materieel. Het uitgangspunt is om in nauwe samenwerking een waardevolle toevoeging te creëren voor de klant. Vanzelfsprekend gebeurt dit vanuit het uitgangspunt en met de nadruk op de veiligheid van de klant en diens medewerkers.

Adres Coevorderweg 46a
Postcode 7707 AR
Plaats BALKBRUG
Telefoon 0525-631441
E-mail info@vanwerven.nl