11 juli 2018

Thexton Armstrong Erich lid van de OCH!

Thexton Armstrong Erich is lid geworden van de Ondernemers Club HHC!

Thexton-Armstrong-Logo.png

 

Anton heeft een breed scala aan MKB-ondernemers begeleid en is altijd gericht op zoek naar het creëren van meerwaarde voor deze ondernemer en zijn bedrijf. Door zijn jarenlange ervaring heeft Anton goed inzicht in wat er nodig is om nieuwe ideeën en strategieën te ontwikkelen, deze daadwerkelijk uit te voeren en te begeleiden.

Anton heeft als adviseur in de financiële sector ruime ervaring opgedaan met advisering aan ondernemers in het MKB. In de afgelopen decennia was hij nauw betrokken bij belangrijke ontwikkelingen in het MKB, zoals (groei)strategieën met scenarioanalyses, bedrijfsoverdracht en ondernemers die in ‘zwaar weer’ verkeerden.

Wat drijft een ondernemer, welke uitdagingen heeft hij? Anton luistert graag naar het verhaal achter de onderneming. Met zijn ruime ervaring weet Anton oplossingen te presenteren, te implementeren en te begeleiden die aantoonbaar meerwaarde creëren. Anton heeft een goed functionerend netwerk dat ondernemers kan helpen bij het realiseren van hun ambities.

Lees meer op: https://www.thextonarmstrong.nl/kantoor/anton-erich-groot-salland/