Laatste nieuws

22 mei 2020

Een warm welkom aan onze nieuwe leden

18 mei 2020

Nieuws van de leden: BookMyDesk.com

Werken in het nieuwe normaal, hoe doe je dat? Je wilt grip, controle en inzicht, zodat je zeker weet dat het niet te druk is op kantoor. Met de splinternieuwe app BookMyDesk kunnen medewerkers simpel en snel een werkplek reserveren, geheel anderhalve meter proof. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kijk op www.bookmydesk.com. BookMyDesk is een product van Move4Mobile.

Lees verder

17 april 2020

Uitkijken naar Kick-off

Het is een bijzondere tijd. Veel van onze leden moeten alle zeilen bijzetten om deze tijd goed door te komen. Aanpassen aan de steeds veranderende omstandigheden, blijkt ook nu weer noodzakelijk en de basis van ondernemen. Ondernemers zijn gelukkig positief ingesteld en volop bezig met deze aanpassingen. In een tijd waarin veel activiteiten worden afgelast is het ook goed om weer naar iets uit te kijken. Na het cancelen van de OCH lunch en de OCH on Wheels, kijken we uit naar de OCH kick-off op 1 september 2020. We hopen dat alles dan weer een beetje normaal is. We zijn van plan om er weer een speciale kick-off van te maken aan de start van een hopelijk mooi seizoen. Tot die tijd wensen we u heel veel ondernemerschap toe en uiteraard het allerbelangrijkste; een goede gezondheid! Bestuur OCH

Lees verder

17 april 2020

OCH on Wheels geannuleerd

Op 10 juni 2020 stond het event 'OCH on Wheels' gepland. Vanwege het coronavirus gaat de editie van dit jaar niet door. Naast de OCH on Wheels zijn alle overige activiteiten rondom de OCH en HHC Hardenberg ook geannuleerd.

Lees verder

24 maart 2020

Bedrijfsbezoek Saxenburgh Medisch Centrum uitgesteld

Op woensdag 8 april stond het bedrijfsbezoek bij Saxenburgh Medisch Centrum gepland. Vanwege het coronavirus is dit bedrijfsbezoek uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Naast het bedrijfsbezoek zijn alle overige activiteiten rondom HHC Hardenberg en de OCH tot nader order uitgesteld. Zodra er meer informatie bekend is over de geplande activiteiten wordt dit kenbaar gemaakt via onze bekende communicatiekanalen. 

Lees verder

24 maart 2020

Jos Warringa nieuw bestuurslid OCH

Vanaf 1 maart 2020 kent de OCH met Jos Warringa een nieuw bestuurslid. Jos gaat per 1 april 2020 de taken overnemen van Henriette Herbschleb die het bestuur van de OCH gaat verlaten.  Henriette Herbschleb had als hoofdtaak het organiseren van activiteiten waaronder "OCH Proeft" en bedrijfsbezoeken. Daarnaast heeft Henriette een enorme bijdrage geleverd om vrouwelijke (en vrouwen van) leden te activeren en enthousiasmeren om naar activiteiten en het voetbal te komen. We danken haar dan ook voor alle inzet de afgelopen jaren.Jos WarringaJos gaat met veel enthousiasme de rol van Henriette binnen het bestuur overnemen en zich bezig houden met de organisatie van onze activiteiten. Jos is directeur van Moderna Direct en heeft veel ervaring met het organiseren van evenementen. Het bestuur wenst Jos veel succes en plezier toe met zijn nieuwe functie als bestuurder van de OCH.

Lees verder