Laatste nieuws

12 september 2019

Nieuwe leden OCH

11 september 2019

Bestuurswisseling

Martin Drenth stopt als bestuurslid van de Ondernemers Club HHC. Martin is in 2006 als bestuurslid gestart en heeft vanaf dat moment de Communicatie portefeuille onder zijn hoede gehad. 13 jaar lang (!) schreef Martin voor onze site en natuurlijk de OCH nieuwsbrief. Ook onderhield hij goede contacten met de businessclubs van andere verenigingen. Martin was zeer betrokken bij de OCH en heeft naast Communicatie nog veel meer taken opgepakt die voorbij kwamen zoals de organisatie van vele memorabele activiteiten. Martin is een goed bestuurder, altijd scherp en met veel kennis van zaken, tomeloze energie en gedrevenheid. In combinatie met zijn humor en het nodige ‘lawaai’ tijdens onze vergaderingen gaan we Martin missen aan onze bestuurstafel. Naast zijn werk bij de OCH is Martin ook zeer betrokken bij HHC waar hij op zaterdag allerlei werkzaamheden op het gebied van communicatie en techniek oppakt. Kortom, Martin is goud voor de OCH en voor HHC! Martin, veel dank voor al je inzet en je bijdrage aan de OCH in de afgelopen 13 jaar! Wesley Dubbink Met het vertrek van Martin uit het OCH bestuur kwam er een plek vrij. We hebben een goede vervanger gevonden in de persoon van Wesley Dubbink. Wesley is directeur/eigenaar van WeMa Mobile uit Hardenberg en zal de taken en werkzaamheden van Martin Drenth overnemen. We wensen Wesley veel plezier en succes als bestuurder van de OCH!

Lees verder

25 juni 2019

VA Communications by design nieuw OCH lid

VA Communication by design is nieuw lid van de OCH geworden.Dynamiek en het vermogen tot veranderen zijn voorwaarden voor succes voor elke onderneming en organisatie. Communicatie- en ontwerpbureau VA ondersteunt u daarin. Wij ontwikkelen onderscheidende en doeltreffende oplossingen voor uw organisatie, in digitale én conventionele media. Passend bij u, overtuigend voor uw klanten. En van constante, hoge kwaliteit. Daar staan wij voor; het is de leidraad bij al onze diensten.

Lees verder

9 april 2019

Profextru Productie nieuw OCH lid

Onlangs heeft heeft Profextru Productie BV zich aangemeld bij onze businessclub.Profextru is een internationaal bedrijf dat opereert vanuit Hardenberg. Zij zijn al ruim 60 jaar actief als grote verwerker van gerecycled kunststof in Europa. Alle kunststof producten verwerken ze in eigen huis. U koopt dus direct bij hen, waardoor zij u op ieder moment inzage in de status van uw order kunnen geven.De grondstoffen die ze gebruiken zijn voornamelijk afkomstig van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Ze hergebruiken ook hun eigen restmateriaal, waardoor ze het milieu minimaal belasten.

Lees verder

20 maart 2019

Olivier Wijnhandel & Slijterij lid van OCH!

Olivier Wijnhandel & Slijterij is lid geworden van de Ondernemers Club HHC!Gespecialiseerd in wijnen, gedistilleerd, bier, whisky & relatiegeschenken. Onze merken o.a. Ramos Pinto, Deutz, Bottega, Montes, Kaiken, Aaldering, Mulderbosch, Thelema, Ara, Bernardus, McManis, Telmo RodriguezAdresMarktstraat 3 in Hardenberg

Lees verder

20 maart 2019

Breider Automotive lid van OCH!

Breider Automotive is lid geworden van de Ondernemers Club HHC!Naast de verkoop van auto’s uit mijn eigen voorraad kan ik meer voor u betekenen. Hieronder een aantal mogelijkheden.AankoopadviesHeeft u een auto elders zien staan en twijfelt u aan de specificatie, prijs of betrouwbaarheid? ik help u graag om inzicht te krijgen in deze auto. Is een volledig elektrische auto een geschikte oplossing voor mij? of kan ik mij beter richten op een diesel motor? vragen waar vele zelfbenoemde experts een mening over hebben. Maar samen kunnen wij kijken naar de juiste onderbouwde keuze voor u.Invoer vanuit het buitenlandIs er in Nederland niet een geschikte auto voor u te vinden? of heeft u hele specifieke wensen met betrekking tot uitrusting of opties? Samen kunnen wij de juiste auto opzoeken binnen en buiten Europa. Het beoordelen van de auto, ophalen keuren en voorzien van een Nederlands kenteken kan ik volledig voor u regelen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.ZoekopdrachtKunt u niet de juiste auto vinden in mijn voorraad? of heeft u hele specifieke wensen of eisen waar uw volgens auto absoluut aan moet voldoen? laat het mij horen. Samen zoeken wij naar de geschikte auto passend bij uw wensen en eisen. Dit kan binnen Nederland maar natuurlijk ook binnen Europa. Zelfs buiten Europa kunnen wij een geschikte auto voor u vinden. Gun ons vrijblijvend uw zoekopdracht en laat u verrassen met de geboden opties.Vragen?Mocht u vragen hebben stel deze dan gerust via mijn e-mail adres: jan@breider-automotive.nl

Lees verder