Laatste nieuws

24 maart 2020

Bedrijfsbezoek Saxenburgh Medisch Centrum uitgesteld

24 maart 2020

Jos Warringa nieuw bestuurslid OCH

Vanaf 1 maart 2020 kent de OCH met Jos Warringa een nieuw bestuurslid. Jos gaat per 1 april 2020 de taken overnemen van Henriette Herbschleb die het bestuur van de OCH gaat verlaten.  Henriette Herbschleb had als hoofdtaak het organiseren van activiteiten waaronder "OCH Proeft" en bedrijfsbezoeken. Daarnaast heeft Henriette een enorme bijdrage geleverd om vrouwelijke (en vrouwen van) leden te activeren en enthousiasmeren om naar activiteiten en het voetbal te komen. We danken haar dan ook voor alle inzet de afgelopen jaren.Jos WarringaJos gaat met veel enthousiasme de rol van Henriette binnen het bestuur overnemen en zich bezig houden met de organisatie van onze activiteiten. Jos is directeur van Moderna Direct en heeft veel ervaring met het organiseren van evenementen. Het bestuur wenst Jos veel succes en plezier toe met zijn nieuwe functie als bestuurder van de OCH.

Lees verder

23 maart 2020

HHC Hardenberg helpt sponsoren

Op dit moment staat het openbare leven even noodgedwongen op een lager pitje of zelfs helemaal stil. Ook de Boshoek is even helemaal dicht. We hebben dan ook niet heel veel berichten te melden. We begrijpen dat voor een aantal van onze sponsors de huidige tijden moeilijk zijn, omdat jullie wellicht extra geraakt worden door de maatregelen van de regering. Gelukkig zien we heel veel leuke initiatieven voorbij komen, ook bij jullie als HHC sponsors. Nu lijkt het ons leuk om dagelijks zo’n initiatief uit te lichten op onze social media kanalen. Deze nieuwsluwe tijden biedt ons de mogelijk om eens iets voor jullie terug te doen en ons bereik in te schakelen. Wil je je initiatief uitgelicht hebben door ons, mail dan even met webmaster@hhc-hardenberg.nl Geef even aan welk initiatief je hebt en eventueel de bestanden die wij kunnen publiceren. We gaan publiceren in volgorde van binnenkomst tot zolang er geen activiteiten zijn op de Boshoek. Dus in ieder geval tot 6 april. We proberen dagelijks een andere sponsor uit te lichten.

Lees verder

20 maart 2020

Foto's bedrijfsbezoek Lamberink Logistiek

Op 11 maart 2020 brachten we met de OCH een bezoek aan Lamberink Logistiek. Alle leden werden verwelkomd met een glas drinken waarna Gerrit Lamberink het verhaal van Lamberink Logistiek vertelde. Het was een enerverend verhaal van een ondernemer die vele aspecten van het ‘vak’ heeft meegemaakt. Na het verhaal van Gerrit Lamberink kregen de leden een rondleiding door het kantoor en het warehouse. Na de rondleiding werd er genetwerkt onder het genot van een borrel en een buffet. 

Lees verder

16 januari 2020

Eerste nieuwe lid van 2020

Het nieuwe jaar is nog maar net van start en we mogen al een nieuw lid verwelkomen. Lamberink Logistiek B.V. heeft zich toegevoegd aan de grootste businessclub van de omgeving Hardenberg. Lamberink Logistiek B.V. is een onderneming die zich voornamelijk bezig houdt met distributie van geconditioneerde goederen, hoofdzakelijk zuivelproducten.

Lees verder

12 september 2019

Nieuwe leden OCH

Tijdens de OCH kick-off werd ook gerefereerd aan het feit dat we een groot aantal leden hebben mogen toevoegen binnen de OCH. Hier zijn we enorm blij mee. De nieuwe leden zijn:Lenferink Autobedrijf Winterhalter Gastronom BV Allied Forces Breider Automotive Olivier Wijnhandel & Slijterij Profextru productie VA communication by design T.G.V. Logistics Cucina 39 Areca-Projecten Veneberg BV De Nieuwe Veste Zeus Beton BV Deen Bedrijfsmakelaars V.O.F. de Koffiepot RBRT Projectmanagement

Lees verder