Laatste nieuws

16 oktober 2020

TCR en HHC Hardenberg presenteren splinternieuwe bus

Afgelopen zaterdag werd de nieuwe spelersbus van HHC Hardenberg gepresenteerd. TCR, het bedrijf nam onlangs Sickman over, heeft als nieuwe sponsor van HHC Hardenberg de bus beschikbaar gesteld. Marco Potgieter van VA communication by design heeft het ontwerp gemaakt en Alfabet Reclame heeft de bus voorzien van de stickers. Een samenwerking van een drietal leden waar we als club trots op zijn. We wensen het eerste elftal veel veilige kilometers toe wanneer het seizoen mag worden hervat.

Lees verder

16 oktober 2020

Nieuws van onze leden: Uiterwijk Winkel Verzekeringen

Uiterwijk Winkel Verzekeringen in Hoogeveen is onlangs verkozen tot beste advieskantoor van Noord Nederland! Als winnaar van provincie Drenthe hebben wij uiteindelijk de landelijke finale bereikt samen met 3 beste kantoren van Nederland! De juryvoorzitter van de Advies Awards Astrid Duits stelde in haar oordeel: “De Advies Awards is een verkiezing van excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten. Al de genomineerde kantoren blinken uit in klantgerichtheid, hebben een hele hoge A(dvies)-factor, weten hun klantgerichtheid te verzilveren en zijn een inspirerend voorbeeld voor de adviessector. Het niveau is bijzonder hoog te noemen. De verkiezing onderstreept dat we met zijn allen trots mogen zijn op het adviesvak." Wij, als kantoor, kijken terug op een fantastische verkiezing waarbij wij erg trots zijn op onze plek in de finale. Wil jij ook ervaren hoe klantgericht Uiterwijk Winkel Verzekeringen is? Neem dan contact op met Martijn Hartgerink op 06-21562491.

Lees verder

9 oktober 2020

Livestream HHC Hardenberg - Jong Sparta

Helaas kunnen wij u in verband met de Corona maatregelen niet uitnodigen voor de thuiswedstrijden van HHC. Wij kunnen u wel een alternatief bieden. U kunt de wedstrijd online volgen via de Livestream van Eyecons! Stap 1: Registreren Om de livestream thuis te bekijken moet u zich eenmalig registreren bij Eyecons, dat kan op de website: ​https://eyecons.com/login. Stap 2: Kijken Op de wedstrijddag start de livestream ongeveer een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. Ga hiervoor naar ​https://eyecons.com​ en klik bovenaan op ‘Live’. Kies daarna voor‘HHC’. Stap 3: Betalen Eyecons biedt de livestream tegen betaling aan, de kosten bedragen € 4,99 per wedstrijd. U kunt dit bedrag via iDeal betalen. Mocht u gebruik willen maken van dit aanbod dan raden wij u aan om u nu alvast te registreren op de website van Eyecons. Natuurlijk hadden wij u de livestream graag kosteloos aangeboden, maar om technische redenen biedt Eyecons hier helaas geen mogelijkheid toe.

Lees verder

29 september 2020

Maarten Offinga brengt bezoek aan OCH

Afgelopen zaterdag konden we nog wel OCH Proeft Exclusief organiseren op de Boshoek. Ruim 40 OCH leden brachten een bezoek aan de OCH VIP tent en konden onder het genot van een hapje en drankje van Easyfairs / Evenementenhal genieten van een mooie middag vol voetbalbeleving en netwerkmogelijkheden. Helaas werd de wedstrijd tegen AFC Amsterdam verloren met 0-2 maar dat mocht de sfeer en gezelligheid niet drukken. Speciale gast deze middag was onze nieuwe burgemeester Maarten Offinga, na zijn beëdiging op vrijdag in Theater de Voorveghter had de Ondernemers Club HHC de primeur om hem als eerste op de Boshoek te mogen ontvangen. Na een kort woordje van Maarten was er volop gelegenheid om kennis te maken met onze nieuwe burgemeester. Van HHC voorzitter Bert Beun ontving hij een gesigneerde HHC voetbal. We hopen Maarten nog vaak op de Boshoek te mogen ontvangen!

Lees verder

29 september 2020

Nieuw lid: De Zakerij

Afgelopen zaterdag mochten we naast de nieuwe burgermeester ook een nieuw lid verwelkomen. Bram Reints van De Zakerij is vanaf dit seizoen OCH-lid geworden. De Zakerij richt zich op social media, online marketing en webdesign. Het bedrijf is gevestigd in de Kastanjehof in Hardenberg. We zijn blij De Zakerij toe te mogen voegen aan ons ledenbestand en we wensen Bram veel succes.

Lees verder

29 september 2020

Komende wedstrijden geen OCH Proeft Exclusief

Beste OCH leden, U heeft ongetwijfeld de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jong gezien vanavond. Helaas is het nodig om scherpe maatregelen te nemen om het Corona virus weer onder controle te krijgen. Dat heeft ook gevolgen voor het voetbal op de Boshoek. De komende drie weken worden de wedstrijden zonder publiek gespeeld. Daardoor moeten we helaas onze komende twee activiteiten annuleren: het VIP-arrangement ‘OCH Proeft Exclusief’ voor de bekerwedstrijd HHC-GVVV op dinsdag 6 oktober en het competitieduel HHC - Jong Sparta op 10 oktober. Het is niet anders... zodra de situatie het weer toelaat staan wij voor u klaar om een mooie middag met voetbal en ons netwerk voor u te organiseren! Voor nu, dank voor uw blijvende betrokkenheid en support! Blijf gezond! Bestuur Ondernemers Club HHC

Lees verder